søndag 17. januar 2010

Blæææh!

Prøve meg me ett nytt innlegg.... Det skjer så utrolig lite her så e ikkje stort å fortella om egentlig! Det eneste eg vente på nå e vinterferien! Er så klar for å komma meg hjem igjen til min kjære!
Har snart bursdag og! :D Blir 20 år den 30. januar! :D Skal og til Marokko om noen uker... Så det blir spennende! :D
Sist eg var hjemme besto eg førerprøven!! :D Så nå har eg endelig førerkortet!!! :D Herlig!
I går hadde vi Yoga og Ernæring som lørdagstema. Syntes det var litt tilfeldig at akkurat den uka eg har fått besked av kiropraktoren min at kanskje grunnen til at eg ikkje blir bedre i ryggen kan vær fordi kroppen min reagere på gluten og melk, så eg burde prøve å kutte det ut i 2 uker for å se om eg blir bedre. Så i går snakket han som hadde lørdagstemaet om hvor dårlig gluten og melk er for kroppen. Skal eg ta hintet? :S :P
Var og på en indisk resturant i går, Bombay Darbar, sammen med Linda, Oddveig, Håkon, Tommy, Bård og Grunde. Var kjempe koselig. Etter vi hadde spist skulle Gudrun og Marianne og komme. De hadde kjøkkentjeneste, derfor kom de senere. Vi slet litt med å forklare veien, og det var dårlig dekning på mobilen, så tilslutt måtte eg og Linda ut for å finne dem. Vi satt på resturanten noen timer til og pratet og lo.

Men lurer på om eg skal hoppe til sengs nå.... Skal tidlig opp i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar